Opdrachtgevers

Tessa heeft voor o.a. de volgende opdrachtgevers gewerkt:

Ziggo Sport
RTL7
Ministerie van Buitenlandse Zaken
Topsport Amsterdam
Rabobank
fabriQ
ING
Damen
peak4


“Tessa is een super enthousiaste en inhoudelijk goede spreker! Ze kan vanuit haar eigen topsportervaring mooi verhalen. Niet alleen over de mooie dingen en speciale momenten die dit met zich meebracht maar ook over het harde werken, de opoffering, de pijn en het verdriet.  Zij sprankelt en geeft de luisteraar niet alleen een mooie inkijk maar laat hen ook naar huis gaan met een goed gevoel. Ze staat open voor anderen en zoekt het contact en de verbinding.”

– Wethouder Sport Eric van der Burg –

 
“Tessa heeft een aanstekelijke energie waar je niet omheen kan. En niet omheen wil. Energie waar je meteen iets van wil ‘stelen’ als je Tessa ontmoet of voor een camera ziet staan. Tessa kan heel mooi haar eigen topsport ervaringen vertalen naar het ‘normale leven’. Of ze nu voor een groep spreekt of iemand interviewt. Een feest om mee te werken!’
 
Hidde van Warmerdam, producent/regisseur –

 

“Sinds een aantal jaar werken we regelmatig samen met Tessa en dat is niet zomaar. Peak4 onderscheidt zich onder andere door met experts te werken die bevlogen zijn, extra energie brengen en die kunnen raken en inspireren. Tessa heeft al deze eigenschappen en ontwikkelt zich bovendien in hoog tempo. Haar enthousiasme, drive, positieve energie en haar vermogen om zich kwetsbaar op te stellen werken aanstekelijk en motiveren mensen om zichzelf uit te dagen en ook kritisch naar hun eigen energie en ontwikkeling te kijken. Om deze redenen zetten we Tessa graag in in onze Performance & Well-being programma’s!”

Peak4 –

 

” Het verhaal van Tessa was super indrukwekkend. Een verhaal in volle emotie en kwetsbaarheid. Haar authenticiteit is zeer innemend en dit gecombineerd met de energie en passie die ze overbrengt zorgt voor een onvergetelijke impact! Diep geraakt.”

– Facebook Benelux – 

 

“Een studiemiddag met als onderwerp ‘motivatie’ is bij ons opgeluisterd door oud-rugbyster Tessa Veldhuis. Door haar goede, indrukwekkende en actieve verhaal zijn mensen gemotiveerd en geïnspireerd deze middag gestart.”

– Veluws College Cortenbosch –

 

“Tessa kan op zeer enthousiasmerende wijze haar verhaal vertellen. Hiermee inspireert en motiveert zij mensen direct. Daarnaast geeft zij meteen veel praktisch toepasbare vitaliteits-tips! Echt een aanrader.”

– Kennedy van der Laan –

 

“Door de manier hoe ze de presentatie startte, wist ik direct, ja dit gaat leuk worden! Vanwege het spel met publiek en de interactie die ze steeds opzocht. Ik heb ontzettend van de seminar van Tessa genoten en vele inzichten opgedaan.”

– Manager KPN – 

 

“Tessa Veldhuis: ze is scherp, heeft humor en een sterk verhaal dat impact maakt. Krijgt mensen in beweging om buiten hun comfort zone te treden. Laat absoluut een indruk achter!”

– Damen Shipyard – 

 

” Tessa heeft een inspirerend verhaal en weet de zaal met haar vernieuwde energizer uitstekend mee te krijgen. Deze energizer was ‘puur’ in tegenstelling tot sommige gemaakte versies. Tessa wist me te boeien doordat ze spreekt vanuit haar gevoel. Ik heb vele sprekers gehad maar zelden wisten ze qua presentatie als qua inhoud mij zo te inspireren. Complimenten voor haar optreden en levensles. Een spreker om te onthouden” 

– Alliander –