Tessa Veldhuis

Docent / Clinicleider

Tessa heeft een volwaardige achtergrond in het onderwijs. Ze werkt parttime als docente lichamelijke opvoeding op het Fons Vitae Lyceum in Amsterdam. Hierdoor heeft zij de nodige ervaring in het leren en inspireren van groepen. Rugby is de grote liefde van Tessa. Hoewel ze niet groot van stuk is, staat ze haar mannetje en weet ze anderen gegarandeerd een leuke sportdag te bezorgen.

Hoe gaaf is het om van een oud-rugby professional een clinic te krijgen? Iedere doelgroep, jong en oud, sportief of minder sportief krijgt een clinic op maat. Met behulp van een uitgebreid materiaalpakket kan zij de bekende rugby onderdelen (achteruit gooien / tackelen / line-out / scrum / Haka) veilig aanleren. Hiernaast zorgt Tessa dat ze veel competitie, spel, levenslessen en teambuilding in de oefeningen verstopt.

Een verassende activiteit, voor wie eens wat anders zoekt. Vele scholen, sportteams, kleine en grote bedrijven zijn u voorgegaan. Gegarandeerd succes! 

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”5″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”190″ thumbnail_height=”190″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]