Tessa Veldhuis - Facilitator Workshopleider

Facilitator / Workshopleider

Rugby is een echte teamsport! Hierdoor weet Tessa, voormalig professioneel rugbyspeelster, als geen ander hoe een team begeleid moet worden. In haar rol als facilitator zal ze de groep sterker maken, door hun hen unieke sterke en zwakke punten te laten waarnemen en versterken. Groei en persoonlijke ontwikkeling zijn thema’s die Tessa zeer bekend zijn. Om extra kracht en eenheid te smeden in een groep zal Tessa hen kennis laten maken met de traditionele rugby ‘Haka’. Een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring. 

Organiseer je een dag met verschillende workshops? Denk aan Tessa. Zij is gespecialiseerd op het gebied van energiemanagement en vitaliteit. Door haar hoofdblessure, die ze opliep tijdens een rugby-interland, moet Tessa bewust omgaan met haar beperkte energie. Zij heeft geleerd hoe ze haar energievoorraad per dag en per week het beste in kan zetten. Een workshop van Tessa is inspirerend en motiverend. Aarzel niet om haar te contacten! 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”6″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”190″ thumbnail_height=”190″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]