Spreker / Dagvoorzitter

Tessa is een super enthousiaste en inhoudelijk goede spreker/dagvoorzitter. Wie denkt dat het talent van Tessa wordt beperkt tot de grenzen van de sportwereld heeft het mis. De voormalig rugbyster kan als inspiratiebron werken voor elk bedrijf in elke sector. Vanuit haar eigen topsport- en levenservaring kan ze mooi verhalen. Zij sprankelt, en geeft de luisteraar niet alleen een mooie inkijk maar laat hen ook naar huis gaan met een goed gevoel.  

Net als de topsport is het een wereld van vallen en opstaan, van diepe dalen, hoge pieken, maar ook vooral draait het om teamwork en vitaliteit. Hoe til je elkaar naar een hoger niveau? De filosofie van Tessa, ‘To go forward, you must go backwards’, komt in diverse varianten meerdere malen terug. 

Bespreek vooraf met Tessa de wensen van de presentatie. Tessa is flexibel en past haar verhaal, stijl en toon aan op de desbetreffende doelgroep. Ze communiceert even makkelijk met mensen in de directie als met mensen op de werkvloer. Door haar didactische achtergrond weet ze iedereen te boeien en te enthousiasmeren. Ze zoekt voortdurend interactie met haar publiek. Een dag met Tessa krijgt hoe dan ook verrassende en sportieve wendingen.

 

Tessa werkte eerder samen met onder andere ABN Amro, Peak4, ING, Rabobank, Baker McKenzie, Nederlandse Spoorwegen, de Sportmaatschappij, Accenture, De Persgroep, Topsport Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”4″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”190″ thumbnail_height=”190″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]